• World More

  DETOX U SRCU BALIJA


  WELNNESS AND SPA

  Svarga Loka – Rainforest Retreat

   

  Kada ulazite u Svarga Loka započinjete putovanje samospoznaje na kojemu sav pritisak modernog života nestaje. Usred prekrasne okolice koja hipnotizira svojom ljepotom, Rainforest Retreat vam nudi mirise tropskog cvijeća, rižina polja, pijesmu rijeke Campuhan i luksuzan odmor. Pozivajući se na jednostavnost života u prirodi, Svarga Loka Resort mami sve one kojima je potrebno nahraniti tijelo i duh uz prirodne ljepote i blagosti, začinjene Balijskom tradicijom.

  Smješten u srcu Penestenane Svarga Loka nudi odmor skrojen po vašim željama a uključuje prakticiranje White Crane Kung Fua, Tao Kunga, Yoge, Meditacije, balijskog plesa te širok spektar Wellness i Spa usluga, kao i grupnih izleta.

  Napomena: Cijena uključuje doručak, ručak i večeru, 2 Tao Kung, yoga ili meditacijska tečaja, tečaj kuhanja te tečaj Balijske umjetnosti.

  Cijena paketa: od 2500 $ po osobi

  Detalji putovanja

  Ayusha Wellness

  Ayusha Wellness kao dio Rainforest Retreta je mjesto nadahnuto osobnim razvojem postignutim po mjeri skrojenim programima detoksikacije, zdravlja i yoge. Gostima se propisuje za njih osmišljena biljna formula, idealna Spa terapija te zdravstveni program baziran na tegobama pojedinca. Program je osmišljen u suradnji s prirodom i tradicijom.

  Retreat je otvorem tijekom cijele godine i ovisi o slobodnim sobama u Svarga Loki, a nude vam se Superior i deluxe sobe te Master apartmani. Sještaj je dizajniran kako bi ostao u skladu s prirodom i iako vam nudi luksuz sobe nemaju TV niti pristup internetu.

  Rezerviraj


  Ayusha Wellness kao dio Rainforest Retreta je mjesto nadahnuto osobnim razvojem postignutim po mjeri skrojenim programima detoksikacije, zdravlja i joge

  — World & More


  Galerija