• World More

  LUKSUZNO PUTOVANJE PO AMAZONI


  OTPLOVITE U SNOVE

  Doživite čarobnu avanturu života ploveći na ovoj fascinantnoj rijeci.

  Ovo je sigurno najbolji način upoznavanja fascinantne flore i faune Amazone i njenih pritoka. Lovit ćete krokodile, pecati Piragne usred prašume.

  Možete odabrati plovidbu različitim vrstama brodova koji su zapravo plutajući hoteli.

  Mi vam nudimo AMAZON CLIPPER PREMIUM 4*- nešto manji i intimniji ili pak IBEROSTAR GRAND AMAZON 4* koji ima 72 luksuzno opremljene kabine i predstavlja pravi hotel na vodi sa all inclusive uslugom. Krećete iz luke Manaus i plovite kroz Brazilsku prašumu, rijekama Solimoes i Negro, gdje se majmuni glasaju iz gustih krošnji, papige vam lete iznad glave, a iguane se sunčaju na toplim stijenama.

  Amazon Clipper svojom malom veličinom potiče na prijateljsku atmosferu: maksimalni kapacitet je 24 putnika. Svaki apartman ima velike panoramske prozore tako da gosti mogu vidjeti što se događa od trenutka kada se probude. Vodiči specijalizirani za ovo područje vode svakodnevne ekspedicije te upoznaju goste s veličanstvenim biljnim i životinjskim svijetom Amazone. Dostupna su i kratka (3 ili 4 noći) i tjedna krstarenja.

  Za detalje putovanja molimo da nam se obratite sa povjerenjem!

   

  Krstarenja ove godine:

  od 2.1. do 14.12. od ponedjeljka iz luke Manaus u 15 h po lokalnom vremenu / utorkom iz Tres Bocas luke u 15 h po lokalnom vremenu

  /Srijedom iz Rio Cuieiras luke od 15 h i petkom iz Manacapury lule u 15 h po lokalnom vremenu

  VAŽNO :Djeca ispod 8 godina starosti ne mogu ići na ovo putovanje.

  NA RASPOLAGANJU SU VAM LUKSUZNE KABINE POTPUNO OPREMLJENE, PERSONALIZIRANA USLUGA, SOBA ZA SASTANKE, SPECIJALITETI LOKALNE KUHINJE, RAZNE AKTIVNOSTI, DODATNI IZLETI.

  Detalji putovanja

  Na sedmodnevnom krstarenju Amazonom, između ostalog upoznat će te tri moćna pritoka Maranon, Ucayali i Puinahua kao i nekoliko skrivenih crnih jezera.

  Rezerviraj


  Na sedmodnevnom krstarenju Amazonom, između ostalog upoznat će te tri moćna pritoka Maranon, Ucayali i Puinahua kao i nekoliko skrivenih crnih jezera.

  — World & More


  Galerija