• World More

  NEZABORAVAN GASTRO DOŽIVLJAJ U GORICIJI


  OKUSI SVIJETA

  Pobjegnite u susjedstvo i doživite nezaboravan gastro doživljaj u svako doba godine. Prepustite se mirisima i okusima koji predstavljaju idealan miks furlanske i slovenske kuhinje svojih vlasnika , obitelji Sirk koja već više od pola stoljeća čini nezaobilazno mjesto istinskih ljubitelja dobre hrane i vrhunskih vina i osjećajte se kao kod kuće.

  La Subida je prekrasno mjesto u provinciji Friuli, na granici Italije i Slovenije i predstavlja istinski hram za sve dobre poznavatelje i ljubitelje vrhunske hrane i vina.To nije samo restoran već i mali obiteljski hotel, mjesto za čaroban i spokojan odmor usred vinograda; idealan bijeg od kaotičnog, svakodnevnog života gdje možete otići sami sa partnerom ili uživati sa svojom obitelji.

  Izgrađene sa namjerom da dočaraju nekadašnje selo, male kamene i drvene kućice, vrhunski uređene vraćaju vas u prošlost, prekrasan mediteranski vrt, bazen, teniski tereni, manjež za jahanje,dječji park, vožnja biciklom, vespom, golf tereni ispunit će vaše slobodno vrijeme i učiniti vaš odmor potpunim...

  Možete birati između nekoliko tipova smještaja usred prekrasne prirode a to su : glavna kuća, rustikalne kućice, drvene kućice u vinogradu

   

   

   

   

  Detalji putovanja

  Glavni restoran nalazi se preko ceste i središte je "La Subida atrakcije" još od svog osnutka . Iako je stekao Michelin zvjezdicu  a obitelj je sretna zbog toga, oni nisu zbog toga ono što bi nazvali ponosnima . " Oni nam je mogu oduzeti - ili nam mogu dati i drugu - ako žele : Mi ćemo nastaviti raditi na jednaki način kao što radimo bez obzira na Michelin zvjezdicu" .

  Hvalevrijedan stav za bilo  koji restoran a mi vam možemo potvrditi da je njihova vrijednost i kvaliteta dostojna i više njih . To je također mjesto gdje ćete dobiti doručak , što je doista uzvišeno .

  Tu je i ono što Slovenci nazvaju Gostilnom ( Osteria ) u blizini kuća, usred prekrasne prirode i preporučamo ga onima koji žele na vrlo ležeran i nesputan način pojesti nešto lagano,svježe i sezonsko.

   

   

  Trattoria "AL CACCIATORE"

  - closed tuesday and wednesday

  - monday, thursday, friday open only for dinner

  info@lasubida.it

  OSTERIA DE LA SUBIDA

  - closed on thursday

   osteria@lasubida.it

   

   

  CIRCOLO IPPICO DEI DIAMANTI

  - closed on wednesday

   

   

  Rezerviraj


  Gostoljubivi domaćini, prekrasan smještaj i kuhinja dostojna Michelinove zvjezdice

  — World & More


  Galerija