• World More

  REGENT HOTEL PORTO MONTENEGRO


  ELEGANTNI RESORTI

  Regent hotel Porto Montengro donosi mješavinu milosti i grandioznosti na ove blistave jadranske obale isvojim šarmom, gostoljubivošću i veličanstvenom pojavom ostaviti će vas bez daha! Njegova sjajna građevina i vrtovi zadržavaju suštinu prostora i kulture regije, njegov stil koji podsjeća na velike talijanske palače isprepleten s Regentovim svjetski poznatim gostoprimstvom uz dodatak morskih motiva jer ipak se nalazi u jednoj od najvećih marina na Mediteranu.

  Smješten na obalama UNESCO-zaštićenog Boka zaljeva, Regent Porto Montenegro uranja goste u netaknutu ljepotu najuzbudljivijih novih destinacija južne Europe. Doživite najbolje od mediteranskog načina života u srcu najsjajnijeg nautičkog sela u regiji, živahnoj zajednici koja je ispunjena vrhunskim trgovinama i elegantnim buticima svjetski poznatih brendova, raznolikim restoranima i barovima za svačiji ukus.

  Ono što je važno i praktično je da je hotel Regent u srcu mjesta Porto Montenegro,okružen spektakularnim zaljevom i planinskim krajolicima i samo 10 minuta vožnje od zračne luke Tivat.

  Luksuzni gostinjski smještaj nadahnut je zadivljujućom obalom i okolnim planinskim lancima pa prevladavaju umirujuće palete nautičkih boja.
  
  Ima 87 soba, 62 jednosobnih ili dvosobnih apartmana, penthouses i rezidencije.

  Detalji putovanja

  Rezerviraj


  Znate li da se hotel Regent nalazi u jednoj od najvećih prirodnih luka na istočnom Mediteranu?

  — World & More


  Galerija